De lekkerste catering bij wimskip.nl

Wanneer je op zoek bent naar een cateraar, dan is het fijn wanneer de partij die je kiest van alle markten thuis is. Daarom zijn wij fan van wimskip.nl. Zij hebben heel veel mogelijkheden en het is allemaal erg lekker. Graag vertellen we je dan ook meer over de mogelijkheden die zij aanbieden.

Lunch

Heb je een bedrijfslunch of zelfs een heel congres dat rond het middaguur met een rammelend buikje op zoek gaat naar een broodje? Wim’s kip verzorgt voor iedere groepsgrote dezelfde kwaliteit lunch, zodat er daarna weer met nieuwe energie gewerkt kan worden.

Borrelhapjes

Is er op jouw kantoor een maandelijkse bedrijfsborrel, maar ben je de bitterballen en bami hapjes helemaal zat? Wim’s kip maakt de lekkerste hapjes voor bij de borrel. Van zalm tot geitenkaas en van kaashapjes tot haring, het is allemaal mogelijk.

Tapas

Een cateringthema dat helaas niet vaak wordt aangeboden, maar bij Wim’s kip gelukkig wel! Wat dacht je bijvoorbeeld van gebakken zeevruchten, paella, Spaanse Manchego kaas of aardappeltortilla’s? Wij krijgen spontaan trek!

BBQ

De barbecue is een specialiteit van Wim’s kip. Zo is er de mogelijkheid om een normale, luxe of zelfs vegetarische barbecue te laten verzorgen. Tot slot is er nog een hele speciale optie. De Green Egg barbecue. Door de vormgeving van deze barbecue wordt de temperatuur optimaal geregeld en zodoende het vlees nog lekkerder. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, maar heb je het al geproefd?

De fijnste cateraar

Wim’s kip verzorgd niet alleen het eten voor je, maar kan ook alle randzaken uit handen nemen. Tenten, extra personeel of zelfs beveiliging is geen probleem. Zij staan voor een geslaagd evenement en zullen er alles aan doen om dit te verzorgen, zonder dat jij je er druk om hoeft te maken. Bedenk daarom bij het volgende evenement of het geen leuk idee is om Wim’s kip te betrekken!