Ga naar een goede garage als je schade hebt

Als je schade aan de auto hebt is dat erg vervelend en wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen kan worden. Ben je op zoek naar een garage voor autoschade Eindhoven? Ga dan naar De Kade Autoschade.

 

Geef de schade online door

Als je schade hebt kun je naar de garage rijden om ernaar te laten kijken maar het is ook mogelijk deze online door te geven aan de garage. Hiervoor ga je naar de website van De Kade Autoschade en klik je op Schade Melden. Je krijgt dan een formulier te zien waarop je je persoonlijke gegevens en die van de auto kunt invullen. Daarnaast geef je ook de aard van de schade aan. De Kade bekijkt het formulier en neemt dan contact met je op om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen en de schade te verhelpen.

 

Tijd dat de reparatie duurt

Omdat de meeste mensen niet zonder eigen vervoer kunnen regelt de garage ook een vervangende auto voor je. Deze is gelijkwaardig aan je eigen auto en mag je houden voor de tijd dat de reparatie in beslag neemt. Hoe lang een reparatie duurt kan verschillen want niet ieder probleem is even ernstig en daarmee ook niet even snel verholpen. Er zal wel ingeschat worden hoe lang je de eigen auto hoeft te missen. Er wordt altijd naar gestreefd de reparatie zo snel mogelijk af te handelen zodat jij weer de beschikking hebt over je eigen vervoermiddel.

 

Wat wordt er allemaal gedaan?

Als je auto in de garage staat wordt deze, indien nodig, gedemonteerd en de schade verholpen. Daarna wordt de auto weer in elkaar gezet en voor je gewassen. Op die manier heb jij nergens geen omkijken meer naar en kun je de auto weer als nieuw ophalen als deze klaar is.