GU10 LED Lampen

Bent u ervan bewust dat GU10 LED lampen milieuvriendelijker zijn, 25 tot 45x langer meegaan ten opzichte van de gloeilamp en hetzelfde lichtkwaliteit aanbieden?

Ze mogen dan wel relatief duur in aanschaf zijn, maar u krijgt zeker geen spijt zodra u ze eenmaal heeft aangeschaft en geïnstalleerd heeft in uw huis of bedrijf. Ze verbruiken zodanig minder elektriciteit dat u zichzelf binnen 1 jaar terugbetaald. Ze verstoten tot 7 keer minder CO2 en verbruiken tot wel 10x minder WATT. Deze lampen kunnen tot wel 25000 branduren meegaan! Dat is uitgerekend ongeveer 3 jaar als u ze heel de dag aan zou laten staan. Moet u nagaan wat dit kan betekenen voor het verbruik van uw energie.

Wat maakt deze lampen anders.

Ze geven direct licht en hebben geen opstarttijd die u weer wel heeft met gloei- en spaarlampen. Deze GU10 LED lampen kunnen tegen een stootje omdat ze van sterke materialen zoals plastic en aluminium gemaakt zijn. Niet zoals de gloeilamp die fragiel is of de halogeenlamp die u niet met uw vingers kan aanraken. Houdt u van sterke en langdurige lampen dan is de GU10 LED lamp een goede optie.

Verschillende modellen en kleuren

GU10 LED lampen kunnen variëren in verschillende modellen. Denk hierbij aan de vorm en grootte die u wenst te hebben. Houdt u van sfeervolle lichten in uw slaapkamer of woonkamer dan is het tegenwoordig mogelijk om te kiezen tussen verschillende kleurtemperaturen. Denk hierbij aan warm-wit, koud-wit, RGB en filament-lichtkleuren. Er is tegenwoordig voor elke fitting die u in huis heeft een LED lamp te koop. U kunt dus makkelijk overstappen wanneer u de keuze gemaakt heeft om deze aan te schaffen. Deze GU10 LED lampen kunt u in de winkel kopen, maar ze zijn tegenwoordig ook makkelijk te bestellen via het internet. Dat maakt het leven voor sfeervolle lichten in uw huis of bedrijf gezelliger