Heeft u de jaarkalender 2019 al?

Het siert uw muur, het toilet of het kantoor van uw klant: de jaarkalender 2019. Deze jaarkalender is een zeer handig cadeau en bijzonder praktisch voor uzelf. Een persoonlijke jaarkalender cadeau geven is altijd een goed idee voor een relatiegeschenk. U kunt namelijk profiteren van veel voordelen wanneer u deze als cadeau weggeeft of wanneer u de jaarkalender zelf gebruikt. Wilt u weten welke voordelen u geniet? Lees dan snel verder en ontdek het in deze blog!

In één oogopslag een jaaroverzicht

Het gemakkelijke aan de jaarkalender is dat u direct ziet welke belangrijke dagen er plaatsvinden in 2019. Wanneer u een weekend weg aan het plannen bent of vrij wilt nemen met de kerstdagen ziet u meteen op welke dagen deze belangrijke feestdagen vallen. Zo hoeft u niet de moeite nemen om de gehele agenda door te bladeren, maar heeft u gelijk antwoord op uw vraag. Het bespaart u dus een hoop tijd!

Een ideaal relatiegeschenk

Ook als relatiegeschenk is de jaarkalender 2019 een perfect cadeau. Je kunt deze kalender namelijk op een eenvoudige manier persoonlijk maken. Zo kan je eigen foto’s en teksten op de kalender zetten. Dit is leuk om te zien en te lezen voor je klanten. Organiseer je weleens een klantevent of zie je je klanten periodiek? Dan kan je deze afspraken alvast noteren in de jaarkalender 2019. Klanten zullen dit zeer waarderen en zien direct wanneer zij een meeting met je hebben staan. De kalender zal een leuke aanvulling zijn op het kantoor van je klanten en zo zien ze je organisatie vaak voorbijkomen.

De jaarkalender 2019 biedt veel moois

Het jaar 2019 biedt weer nieuwe kansen om er een prachtig jaar van te maken. In de jaarkalender 2019 ziet u de belangrijkste dagen terug en weet u precies wanneer u vrij kunt vragen om op wintersport te gaan!