Hockeykamp

Wilt u uw kinderen meer actief laten worden? Wilt u dit doen door uw kind deel te laten nemen aan een hockeykamp? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Deelnemen aan een hockeykamp staat namelijk centraal op deze pagina. Dit kan namelijk zeer voordelig zijn voor uw kind als hij of zij de ambitie heeft om te groeien in het gebied van hockey. De training zijn enorm professioneel en worden op maat gemaakt voor de deelnemers. Hieruit wordt er een onderscheid in niveau en leeftijd gemaakt. Het moet uiteraard wél leuk blijven en daar wordt dan ook intensief naar gestreefd.


Leeftijd


De hockeykampen zijn voor kinderen met een leeftijd van 8 tot en met 17 jaar. Deze groepen worden opgesplitst in groepen van 8 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 17 jaar. Door deze aanpak te hanteren worden er groepen gecreëerd waarin het niveau ongeveer hetzelfde is en het leeftijdsverschil minimaal is. Zo zijn de trainingen en de verschillende niveaus op maat en blijft het leuk voor iedereen die deelneemt aan het programma. De leiding is speciaal gericht op de leeftijdsgroepen, zodat dit deskundig en professioneel overkomt. Kortom, dit evenement duurt een week is geweldig voor kinderen die de ambitie hebben om te groeien op het gebied van hockey op de hockeykamp.


Wat gebeurt er op het hockeykamp?


Elke dag worden er trainingen gegeven met een tijdsduur van 2 uur. Deze trainingen worden tevens gegeven door specialisten en de beste professionals op het gebied van hockeytraining geven. De reden dat een hockeytraining op de hockeykamp twee uur duurt is omdat dit de beste manier is om de kinderen effectief de technische vaardigheden te leren. Dit komt omdat deze vaardigheden worden benut in de wedstrijdvormen na de trainingen. Zo absorberen de kinderen de lesstof het meest efficiënt.