Kalendergigant

Kalendergigant is de leverancier op het gebied van kalenders, onderleggers en notitieboeken. Op het gebied van kalenders is dit bedrijf de specialist, ook voor uw gepersonaliseerde producten.

Dankzij het brede en ruime assortiment van de Kalendergigant is er voor ieder bedrijf wel een geschikte mogelijkheid beschikbaar.

3-Maandskalender

Een 3-maandskalender is een jaarkalender welke u kunt ophangen en waarbij u de eerst drie volgende maanden ziet hangen. Zo kunt u bijvoorbeeld de eerste drie maanden van het jaar weergeven. Nadat het februari is geweest kunt u januari eraf scheuren en kunt u op die manier doorschuiven naar de volgende maanden.

4-Maandskalender

Een 4-maandskalender is gelijk aan een 3-maandskalender alleen kunt u nu werken met vier maanden tegelijk. Ideaal als de volgende of eerdere maanden nog relevant voor uw bedrijf of planning zijn! Deze kalender is uitermate populair in de logistieke, financiële en medische sector.

5-Maandskalender

Bent u toch op zoek naar een kalender waarbij u meerdere maanden kunt zien dan is een 5-maandskalender uitermate geschikt. Hierdoor kunt u altijd één maand terug en drie maanden vooruit kunt kijken. Dit is een van de populairste kalenders en tevens populair in de logistieke, financiële en medische sector.

7-Maandskalender

Heeft u echt behoefte aan een groot overzicht van het jaar dan is een 7-maandskalender uitermate geschikt. U kunt hierdoor altijd één maand terug en vijf maanden vooruit kijken. Deze kalender van Kalendergigant is uniek en zeer geschikt voor de planners onder ons. Werkt u in de logistieke sector? Neem dan eens een kijkje naar de mogelijkheden.

Bureauleggers

Een bureaulegger is ontzettend handig om te gebruiken onder uw toetsenbord of bij dat van uw personeel. Hiermee kunnen afspraken efficiënt genoteerd worden maar kunt u dit artikel ook perfect als relatiegeschenk ontwikkelen.

Ruimste keuze

Bij de Kalendergigant heeft u de ruimste keuze in kalenders en leggers, zowel groot als klein.