Wat er mogelijk is met de producten van DeDomoticaStore.nl

Met de producten van DeDomoticaStore.nl gaat er een wereld voor u open. Er is zoveel te automatiseren in uw huis dat u zich uiteindelijk zult afvragen hoe u ooit zonder domotica heeft kunnen leven. Toch blijkt ook vaak dat men de mogelijkheden nog niet helemaal voor zich ziet. Dat is begrijpelijk, want het is voor veel mensen nog erg nieuw. Daarom geven we u hieronder een beeld van de mogelijke toepassingen van domotica in uw huis!

Domotica toepassingen

Zoals beloofd hieronder een aantal mogelijkheden die domotica biedt.

  • Slim slot

Bent u ook weleens ’s ochtends de deur uitgegaan om te werken, waarbij u er achterkwam dat deze de hele nacht niet op slot zat? Dat is geen fijn gevoel. Met een slim slot gebeurt dit nooit meer, want deze gaat na de ingestelde tijd automatisch op slot! Vanaf uw smartphone kunt u controleren of de deur ook daadwerkelijk op slot zit, ook wanneer u niet thuis bent!

  • Video deurbel

We bestellen steeds meer pakketjes, maar wanneer we niet thuis zijn gaat de aflevering vaak mis. Met een video deurbel wordt u op uw telefoon genotificeerd van het feit dat er iemand aan uw deur staat. U kunt dan kort videobellen en diegene te woord staan!

  • Slimme verlichting

Verlichting die feller wordt wanneer de nacht langzaam valt en uitgaat wanneer u niet meer in een ruimte bent. Zo bespaart u energie en is de ruimte waar u zich bevindt altijd perfect verlicht.

  • Verwarmen per kamer

Met domotica kunt u verwarmingsinstellingen voor iedere kamer maken. Zo is de badkamer altijd op de juiste momenten lekker warm en komt u ’s ochtends ook in een warme woonkamer terecht. Heerlijk toch?

Handig, die domotica

Eigenlijk is domotica dus heel erg handig. Begin vandaag nog met uw eerste domotica oplossing en maak van uw huis een nog comfortabelere plek!